Over Amsterdam-Cadeau.nl

Bob, eigenaar Amsterdam-cadeau.nlAmsterdam wordt steeds hipper. De stad is nog nooit zo populair en bruisend geweest. Er gebeurt van alles en er wordt van alles en nog wat ontwikkeld. Door reeds langbestaande merken zoals Bols en Van Wees, maar ook door relatief nieuwe bedrijven zoals Tony Chocolonely of Two Chefs Brewing.

Veel van dat aanbod kun je echter niet direct vinden, tenzij je het je specifiek herinnert. Je ziet het een keer in het Parool staan, op Facebook of op AT5 en het raakt weer uit beeld. Zou het daarom niet mooi zijn wanneer je één plek hebt waar al die bijzondere cadeaus en experiences altijd terug te vinden zijn? Van Amsterdammertjes tot 's werelds eerste sex tegoedbon van Club LV op de Middenweg. Amsterdam-cadeau.nl is opgericht om Amsterdam liefhebbers zoals ik van een karaktervol, Amsterdams cadeau te voorzien, voor zichzelf of andere Amsterdam liefhebbers. Alles wat je hier als cadeau koopt wordt zeer gewaardeerd, mits je te maken hebt met een Amsterdam liefhebber natuurlijk! Amsterdam-cadeau.nl heeft dat als missie en wordt daarmee gegarandeerd de coolste webshop ter wereld en een voorbeeld voor vele andere steden. 

Dé online cadeauwinkel van Amsterdam!

Dus, denk je aan Amsterdam-cadeau.nl dan denk je aan dé online cadeauwinkel van Amsterdam. Al het karaktervolle aanbod dat er rondom Amsterdam bestaat, wordt hier getoond en te koop aangeboden. Of dat nou een product is of een nieuwe, bijzondere experience. Daarbij is het m'n streven om zodra iets in het nieuws is het z.s.m. ook op Amsterdam-cadeau.nl te hebben, liefst met een leuke korting of unieke twist die alleen hier te vinden is! Heb je tips over bepaald Amsterdams aanbod? Ik hoor het graag

Amsterdam-cadeau.nl is als een spin in het web binnen al dat aanbod. Ik probeer je, voor je gemak, zoveel mogelijk direct te laten kopen via onze site. Soms is het echter praktischer je direct te verwijzen naar de site van de verkoper. 

Over mij

Ik ben geboren en getogen in Amsterdam (West). Ik hou van de stad Amsterdam, van Mokum. Al jaren. Van de diversiteit aan mensen, de café's, de sfeer, de open-mindedness, de vrijheid, AFC Ajax, de vibes, de architectuur! Wat een rijkdom. 

Kijk rustig rond of bel me direct op (+31)(0)6-29076947 voor een cadeautip. Via bob@Amsterdam-cadeau.nl of de chatbox rechtsonder kan ook. 

Wil je het weten wanneer we nieuwe coole producten of experiences op onze site hebben? Houd dan facebook.com/amsterdamcadeau.nl in de gaten door die pagina te liken of stuur me een berichtje op bob@amsterdam-cadeau.nl met de mededeling dat je graag de nieuwsbrief ontvangt. 


Amsterdam-Cadeau.nl is een initiatief van Shepherd and Hunter, een marketing, sales en communicatiebureau gevestigd te Amsterdam. Shepherd and Hunter staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34354551. Adres: Rooseveltlaan 80-2, 1078 NM, Amsterdam. Betalingen voor Amsterdam-Cadeau.nl kunnen via de site gedaan worden of, bij maatwerk, direct via het rekeningnummer van Shepherd and Hunter: NL74 SNSB 0873 0280 23. BTW nummer: NL131888134B01