Van Wees zeer oude jenever, korenwijn en roggenaer

Klasbakken deze zeer oude jenevers waarvan één 5 jaar gelagerd, daarnaast heerlijke korenwijn en roggenaer. Proost! Een cadeau voor fijnproevers.

SKU
Van Wees pakket 3
€ 109,95
Let op: dit product wordt door Verkoper/Partner: Drankwinkel partner aan u verkocht via onze website. Lees meer...

Het pakket bestaat uit:


Loyaal – zeer oude genever 42%
Deze genever bestaat uit 7 verschillende gedistilleerde moutwijnen. De manier van stoken zorgt voor een ongekende smaakrijkdom en bijzondere ‘neus’. Ondanks het hoge percentage alcohol is dit nog een prettig zachte genever.

 

Loyaal 5 jaar fust gelagerd - Zeer Oude Genever - 40%
Deze Loyaal jenever is 5 jaar gelagerd en dat proef je. Ervaar het verschil door deze jenever na Loyaal zeer oude genever 42% te drinken. Een heerlijk digestief.


Rembrandt Korewijn 40%
Deze korewijn dankt zijn kleur aan een aantal maanden fustlagering en is bereid uit verschillende ‘eaux de vie’ van granen en granendistillaat. Wordt vaak gedronken als aperitief en in combinatie met haring. Laat zich niet vergelijken met Loyaal Zeer Oude genever, een smaak apart.


Roggenaer 15 jaar 40%
Zeer oude uitvoering van de drie jaar gelagerde Roggenaer. Verfijnd, delicaat en met toetsen van citrus. Heel bijzonder product waarvan een beperkte voorraad voor echte liefhebbers wordt aangehouden.

Meer informatie
Seller Name Drankwinkel partner
In verband met de benodigde vergunningen en diploma's bij het verkopen van sterke drank, wordt dit pakket aan u verkocht door een bij ons aangesloten drankwinkel.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Van Wees zeer oude jenever, korenwijn en roggenaer