Tweedehands Amsterdammertje (smalle variant)

Geen bekender en meer gewaardeerd symbool van Amsterdam dan het Amsterdammertje.

SKU
tweedehands smal Amsterdammertje
€ 125,00

De meeste Amsterdammertjes die in Amsterdam staan zijn dikker dan de relatief nieuwe, smalle variant die de gemeente Amsterdam de laatste jaren ook heeft geplaatst. Deze smalle Amsterdammertjes zijn o.a. te zien bij het Concertgebouw op het Museumplein. De smalle Amsterdammertjes worden gewaardeerd om hun elegante, ranke look. 

Een Amsterdammertje, smal of dik, is een echte 'musthave' voor elke Amsterdamliefhebber. Lees meer over de achtergrond van het Amsterdams paaltje ofwel het "Amsterdammertje" en de diverse mogelijkheden die we bieden. 

Jaarlijks verwijdert de gemeente 2000 paaltjes omdat hun functie wordt vervangen door hogere stoepranden en meer en meer parkeerwachten. Wees er dus snel bij voordat ze niet meer bestaan! Van de smalle variant zijn relatief weinig geplaatst waardoor tweedehands varianten sneller uitverkocht zijn.  

Wij bieden u de originele, officiële Amsterdammertjes, smal of dik. Spiksplinternieuw of tweedehands (paaltjes die dus echt in de stad hebben gestaan). Wij kiezen de beste voor u uit. Type: MA 66 A, kleur: Amsterdam's standaard kleur (RAL 3007). Amsterdam-Cadeau.nl biedt ook nieuwe, smalle Amsterdammertjes.

'Like' het Amsterdammertje op Facebook en blijf op de hoogte van nieuws en bijzonderheden rondom het Amsterdammertje!

 
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tweedehands Amsterdammertje (smalle variant)
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!