Ticket: Van Gogh Museum

Bewonder de grootste collectie schilderijen van Vincent van Gogh ter wereld en vermijd de wachtrij die kan oplopen tot 1,5 uur! Kinderen tot 18 jaar gratis toegang! 

SKU
Ticket: Van Gogh Museum
€ 18,00

Het Van Gogh Museum heeft de grootste collectie schilderwerken van Vincent van Gogh ter wereld. Aanschouw de ontwikkeling van de kunstenaar en vergelijk hem met werk van andere 19e eeuwse artiesten. Het museum huisvest ook een collectie van ca. 500 Japanse prints die door Vincent en zijn broer Theo zijn verzameld, en grote werken van andere 19e eeuwse en soms bevriende artiesten zoals Henri de Toulouse-Lautrec, Paul Gauguin. Daarnaast ook werken van Jean-Francoise Millet en Léon Lhermitte, die Van Gogh inspireerden. Het museum biedt tot slot ook regelmatige tentoonstellingen over diverse onderwerpen m.b.t. de 19e eeuwse kunstgeschiedenis.

Het museum is het hele jaar geopend van 09.00 tot 18.00 uur (op vrijdagen tot 22.00 uur), behalve 1 januari.

De audio-guide is niet bij de prijs inbegrepen maar ter plekke verkrijgbaar.

Met een ticket in de hand hoeft u niet in de wachtrij (die kan soms oplopen tot 1,5 uur). Gebruik 'VOUCHER LANE 3' (THE BLUE LANE). Let wel: ook voor tickethouders kunnen wachttijden gelden.

Kinderen t/m 17 jaar oud? Gratis toegang (een geldige identiteitskaart kan verzocht worden).

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ticket: Van Gogh Museum