Ticket: Amsterdam Museum

This beautiful and quality museum keeps the history of Amsterdam alive and accessible to a wide public.
SKU
Ticket: Amsterdam Museum
€ 12,50

Het Amsterdam museum heeft een rijke collectie kunstwerken, historische objecten en archeologische vondsten welke de stad tot leven bregen. Van de schoen van een kind uit de middeleeuwen en de kaart van Cornelis Antonisz uit 1538 welke de stad vanuit vogelperspectief toont, tot de indrukwekkende schilderijen van de schutterij uit de 17e eeuw/de Gouden Eeuw. Ondertussen tonen foto's en films het leven van hedendaagse Amsterdammers. Aanschouw de armoede in de Jordaan in de 19e eeuw, de idealen van de hippies in de jaren '60 en de successen van Ajax. Het Amsterdam Museum toont ook Amsterdams tolerantie, ondernemersgeest en individualiteit welke eeuwenlang mensen naar Amsterdam heeft getrokken. Deel hun fascinerende verhalen.

 

Het Amsterdam museum is spannend en interactief: de meest moderne vormen van multimedia worden gebruikt om Amsterdam en haar verleden tot leven te brengen. Het museum heeft iets bijzonders voor iedereen. Neem een Grand Tour als je de tijd hebt of volg anders de hoogtepunten-tour.

 

Openingstijden: Maandag tot Vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. In het weekeinde en op nationale feestdagen van 10.00 tot 18.00 uur. Gesloten op 1 januari, 30 april, en 25 december. Sluitingstijd op 4 mei is 14.00 uur. Sluitingstijd op 5, 24 en 31 december is 16.00 uur.

 

Prijzen zijn exclusief audio-guide van het museum (ter plekke verkrijgbaar voor €4,-).

 

Met een ticket hoeft u niet in de rij te staan.

 

Kinderen tussen 6 en 18 jaar krijgen 50% korting. Gratis toegang voor kinderen onder de 6 jaar.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ticket: Amsterdam Museum