Amsterdammertje custom designed door bekende Amsterdamse street artist

Laat een uniek Amsterdammertje ontwerpen door een bekende Amsterdamse street artist en kies zelf het thema/onderwerp.

SKU
Amsterdammertje by
€ 575,00

Laat een Amsterdammertje ontwerpen door een bekende Amsterdamse street artist en kies daarbij zelf het thema/onderwerp. Op die manier krijg je een uniek, stijlvol en spraakmakend kunstwerk.

Thema's/Onderwerpen kunnen bijvoorbeeld zijn een jubileum, opening of relatiegeschenk. Eerder liet Amsterdam-cadeau.nl in samenwerking met Amsterdam Street Art al een vijftal Amsterdammertjes ontwerpen door vijf bekende Amsterdamse street artists, ter gelegenheid van ASA's vijfjarig bestaan.

Er kunnen ontwerpen gekozen worden van DHM, Ives.One, Beazarility en Sjem Bakkus (zie afbeeldingen). Door onze connecties is op verzoek ook een ontwerp van een andere street artist mogelijk.

Extra mogelijkheden (tegen meerprijs) zijn:

1. Het geheel laten ontwerpen van een niet-ingekort Amsterdammertje (1.15 meter waarvan normaliter 30 cm de grond ingaat)

2. Het alleen laten ontwerpen van de bovenste 75 cm van een niet-ingekort Amsterdammertje zodat de rest de grond in kan.

3. Het erbij verkrijgen van een gatentegel waar het Amsterdammertje in kan staan wanneer deze in grond wordt geplaatst.

4. Het bijleveren van een naambord (geborsteld staal look) met persoonlijke tekst en eventueel een logo (alleen wanneer de onderkant van het paaltje wordt meegeleverd).

- Levering binnen Amsterdam is bij de prijs inbegrepen. Levering buiten Amsterdam maar binnen Nederland kan voor 50 euro (incl. 21% BTW). Levering naar het buitenland wordt op verzoek berekend.
- Geen retourrecht (maatwerk)
- De koper kiest een bepaalde street artist uit qua stijl en mag verwachten dat het door hem of haar gewenste ontwerp met die stijl in lijn is en het ontwerp door die artist is gemaakt. Als voorgaand het geval is wordt in ieder geval geen geld gerestitueerd.
- Per verzoek wordt contact opgenomen met de gewenste street artist waarna duidelijk wordt wanneer de creatie af zal zijn. Na het akkoord van koper hierop wordt het ontwerp ingepland en dient (vooruit)betaald te worden.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Amsterdammertje custom designed door bekende Amsterdamse street artist